Only four days to go... <3

Idag har vi redovisat Puttlabäck (vår låtsas fritidsgård som vi fått skapa i skolan) och blivit utsatta för den tuffa nämndens utfrågningar =) , sedan såg vi de fyra filmerna som vi spelat in på Videokursen. Det blev en lång dag med mycket lyssnande och jag tror vi alla andades ut när vi slutade strax efter 16 idag.

Jag, Jenni och Sarah utnyttjade timman innan middagen till att läsa gruppsykologi ute i solen. Känns riktigt gott när man verkligen kan få njuta av solstrålarna. =)

 

Snart är det lov, imorgon blir det terminssamtal och på tisdag är det dags för det sista seminariet i gruppsykologi. Sedan är det bara till att packa ur och städa rummet, njuta av torsdagens grill tillsammans med 2:orna hos vår lärare. Torsdagskvällen bjuder sedan på lite trevligheter på skolan och sedan är det bara fredag med skolavslutning och hemfärd kvar.

Sen blir det lov!!

Och det lovet startar jag med fyra dagars jobb... jaja...sen är jag ju lååångledig fram tills midsommar =)

 

<3


Nöjd!

Igår klev jag in på H&M, tänkte jag skulle leta lite sommarplagg inför det varma, solskensfyllda jag tror och hoppas på. =)

Så går jag runt och kikar lite, finner lite shorts och tittar vidare bland linnen... Där hänger det... det jag väntat länge på att få se i någon butik med någorkunda humana priser...
Vi har alla sett Rolling stones berömda tunga överallt, - och visst är de snygga men det är inget band som jag kan erkänna att jag lyssnat på sådär jättemycket... Ramones är också ett sånt band som florerat till och från på div. klädbutiker.

Min ögon reagerar direkt, kroppen fylls av ett litet glädjerus, jag går fram till stället. Snabbt jobbar jag igenom galgarna och till min lycka hittar jag en med rätt strl.

Ett vitt, stort linne med ett svart/vitt tryck på...

Det är....
Det är faktiskt...

AEROSMITH <3


Nästan så att ögonen tåras där inna på H&M, min ena vän som är med mig förstår inte min lycka - men vad gör väl det???

Lovely!

<3 Kommer en liten hyllningsbild på linnet senare...
Vi tar den här så länge:



Emergency <3

Slänger in lite bilder från torsdagens dans/modeshow Emergency.
Bilderna är av blandad kvalité och är lånade från andra.



Söndag <3 Kalasdag

Helgen hemma i Säfflemetropolen har passerat.
Den har innehållit s´mores , löpning, marsipansmakande kulglass i solen, god smakväm samt lyckan att få sova i mina underbara säng <3 Jag tycker så mycket om den och blir så ledsen varja gång jag måste resa ifrån den. haha! Vad sorgligt det låter!

Nu är det söndag, bilen kommer och hämtar mig vid 18 tiden men innan dess blir det kalas hos moster. Det har lovats smörgås och rabarberpaj - mumsigt!

Nu är det bara 10 skoldagar kvar tills sommarlovet börjar! =) Fast en del av de skoldagarna kommer innehålla annat än just "vanligt" skolarbete, och det gör mig lite stressad. gaahh!

Här kommer lite bilder från sommaren -09


Kusinvitamin                                                <3

Arvika                                                              Sista dagen i Oslo

Sista kvällen med min käre kollektivo            Uteserveringen på jobbet <3

Emergency<3



Igår hade Karlskoga Folkhögskolas gymnastikhall förvandlats till ett dans/modevisnings golv. Med temat emergency. Det dansades, showades och eldades för fullt där inne i den mörka lokalen från 20.00 - 21.00.

Så skojj vi hade det både på scen och bakom mitt i alla klädombyten och dansar. Stress, skratt och hejjarop!

Tack allihopa! Och tack Emma för att du tog oss med och genomförde denna underbara show - du är en grym dansare och dina kläder är outstanding! <3

Jag tog en tidig helg och följde med mamma hem igår. När klockan slog 23 satt vi hemma i soffan med äggsmörgås och jag slocknade rätt omgående efter veckans aktiviteter.

Nu undrar jag bara - Vad blev det med vädret??

Ha en fin freedaagsmyyys fredag<3

Vår Ruset 2010 i Örebro <3

Jag tog mig i mål på 29min.

 

 

Innan Vår Ruset

 

 

Det blev en jättebra eftermiddag och kväll tillsammans med mina lagkamrater och vår lilla men otroligt duktiga och överraskande hejjarklack.

När jag kom i närheten av mål (först i klassen - man måste ju få skryta lite!) så ser ett stort lakan som hålls upp, en massa rop och tutande. I hemlighet har Olle och Alice fixat och trixat så att vi fick ett varmt välkomnande - vilka killar! Det var nog de som lät mest bland alla åskådare och på hejjare <3

Kändes riktigt gott att komma i mål där! - Tack!

 

Nu är det nya dag med nya tag och det är dags för  en lite skoldag och sedan är det dans/modevisning som gäller.

Mamma kommer och kikar så jag har bestämt mig för att börja packa ihop mig inför sommaren och ta med alla varma jackor hem. Nu när vårvädret äntligen har satt igång! Och jag passar på att smita med hem för att slappa en dag extra. - Ibland får man vara en smitande slappis!

 

Ha en strålande dag i vår solen!

<3

 


Vår Ruset - Idag smäller det!

Igår var jag och hämtade våra linnen och t-shirts som varit på tryck.

Titta så fina de blev! <3

 

Nu är det dags för frukost och en skoldag innnan vi beger os ss mot Örebro och Vår Ruset.

 

Ha en strålande dag <3


Spring spring spring, släpp Fritidsledartjejerna fria!



Imorgon springer vi!

Onsdagen vi väntat på är alldeles runt hörnet. Imorgon kommer Karlskoga Folkhögskolas Fritidsledartjejer springa,jogga och gå Vårruset i Örebro.

Det blir skoj det!

EMERGENCY!

Jag vill bara tipsa alla om det här som händer på Karlskoga Folkhögskola nu på TORSDAG 20/5 KL.20.00 - 21.00
- Det är Gratis!

Det är gulliga Emma i Fritidsledar 2:an som har denna dans/modeshow som projektarbete.

Jag studsar runt i tre låtar och visar lite kläder tillsammans med massa goda människor från båda folkhögskolan, fritidsgårdar mm. Kom kom!

1 Maj <3

1 maj! Våren är officiellt här, även om vädret just idag inte visar sig från sin bästa sida kanske.

Gårdagen blev väldigt lugn, blev ett riktigt svettigt pass Zumba och sedan dog jag i soffan i några timmar innan jag kröp ned under täcket och läste lite läxor.

Nu är det lördag och vi får se vad dagen bjuder på, vart är solen jag önskat??

Ha en fin dag <3

RSS 2.0