Pluggeri Pluggeraaa!


Studieresan är bestämd...klasströjorna skickade till tryck...6 veckors praktik börjar om mindre än 2 veckor...projektarbetet ligger tungt på axlarna...sommarjobbsansökandet är i full gång...passet till min "yippie-nu-är-det-sommar,nu-ska-vi-njuta-och-jag-är-klar-med-skolan-resa" är fixat.

- Det är helt enkelt den sista vårterminen på min utbildning! Och visst påminner det allt lite om de sista månaderna i gymnasiet, det måste erkännas! Just den där känslan, stress, lycka, framtidsoro, ångest och förväntan i en härlig blandning.

Efter en dag i skolan, projektplugg och jobbsök så tror jag bestämt att det är dags för lite te och läs(lite mer läxor)stund.





Pizzabak och 25år festiviteter

Tänkte att det var dags att plita ned några rader.. det var cirkus en månad sen. Lusten har bara inte fallit på när det gäller skrivandet i bloggen.

I fredags släpade jag med mamma ut tilll affären för att inhandla det som krävdes för ett lyckat pizzabak. Det resulterade i en helt hemmagjord pizza med tomatsås med vitlökssmak, skinka, champinjoner, kalamata oliver och en massa ost. Skjuss in i ugnen!
Mums för magen tyckte båda bror och mamma när det senare serverades framför Let´s Dance tillsammans med cola.

Igår var det lördag och det var dags för 25års festivitet, för den sköna Micki hade bjudit in ett skönt gäng tjejer tilll Karlstad för att fira hennes födelsedag. Vi fick god plockmat och dryck, vi pratade en massa och sedan var det dags att bege sig ut i Karlstad natten och dans. Dansade gjorde vi, ordentligt!
Att vi inte bröt lårbenshalsen på hemvägen var ett under... isgata hela vägen. Eller, vissa gjorde ju ett eller två försök men misslyckades. (Som tur va!)
En toppenkvälll som avslutades på Sjökvisten för att fyllla magen med mumsig tonfisks baguette.


RSS 2.0