Spark i baken

Kycklingfärs med kidneybönor, champinjoner och majs tillsammans med lite gurka slank ned fint i magen. Det kurrade ordentligt efter den super tidiga lunchen på jobbet idag som bestod av rödspätta, några färskpotatis och en klick gräddfil.
Nu låter jag maten smälte i väntan på att få ta mig till gymmet, behöver verkligen sparka mig själv i baken för att komma iväg idag vill jag lova. Konditionsträning står på schemat.

Måndag

Full fart rätt in i sista arbetsveckan!
Jobb 08.30-15.00
16.00 stod jag på gymmet efter en frisk promenad i det inte så härliga juni vädret, det blev ett fint pass.
Runt 19 tiden kom Sarah förbi och jag bjöd på kycklingsallad innehållandes soltorkade tomater, körsbärstomater, agurk, fetaost, pesto, ruccola och solroskärnor.
En kopp kaffe slank ned tillsammans med några avsnitt av New Girl och jag skrattade tills jag inte fick luft
-härligt!
 
Nu är jag nedbäddad, redo för att fylla på med ny energi inför tisdagen som antagligen kommer att fortsätta i rasande takt.
 
 
Bjuder på en bild som togs i slutet av maj, mycket trivsammare väder...

Midsommarhelgen

Så kom midsommar, jag packade väskan och styrde bilen mot Värmland.
Familjemys, firande i Valnäs på Hammarö som innehöll skratt, dans, brännbol. Midsommardagen bjöd på lugn, fotboll, grill och musiklyssnande. Söndagen startades med löpning i ett efterlängtat elljusspår men med en trött kropp, efter dusch och mat blev det Formell 1 med familjen och tyvärr så missade min favorit Hamilton 3e platsen pga. slutkörda bakdäck...
Mamma tog mina stygn på ryggen och sedan var det dags att rulla tillbaka till Västerås, här är jag nu och ska snart hopap i säng för att vara pigg och alert på den första dagen på den sista veckan innan det blir semester.
Det är en njutbar plågan att vänta på något, sådär skönont för att man längtar så... Det känns som om det blir mycket fint att se fram emot denna sommaren, vänner, Bluesen, bad, loppisturer, familjen och kalas som pågår tills solen går upp.
Först är det alltså en vecka med arbete, som jag också ser fram emot, som ska varvas med City festivalen och avslutas med ett 30års kalas!
 
 
 
 
Och jag är nöjd med mitt kameraköp.

Helt slut i knoppen

Efter över ett 30 timmar på jobb så känner jag mig sliten i huvudet, 12 ungar i en liten lägerstuga med en å att både bada och fiska i tack vare helt okej väder tog ut sin rätt på solbränd hy och trött hjärna.
När jag klev ur bilen och ställde väskan på golvet hade jag för länge sedan bestämt mig för att snabbast möjligt ta mig till gymmet, och tro det eller ej - det gjorde jag!
Det var fantastiskt skönt och det behövdes verkligen, över en vecka utan ordentlig träning har satt sina spår, både mentalt och kroppsligt. När jag knatade hemåt skakade det fint i musklerna och huvudet var tömt på tankar.
Lite kyckligfärssås med mumsiga kidneybönor, morot, majs, vitlök och färska champinjoner gjorde susen och nu försöker jag på något magiskt sätt finna mina sista krafter för att orka packa ihop mig inför morgondagen, värmland ropar på mig inför midsommar och till det behöver jag få ihop kläder och diverse pryttlar. Den renbäddade sängen ropar på mig, fluffig och inbjudande, vad ska jag välja? Packa nu eller tidigt imorgon?

Nu är det bara att köra!

Idag är det dags för ett gygn tillsammans med klubbenbarnen på läger. Jag har inte fått ihop min packning än men ryggsäcken är framtagen!
Just nu sitter jag och försöker pigga på mig med kaffe ur mitt nya loppisfynd, en udda kopp. Jag har nämligen börjat köpa lite olika te/kaffekoppar på loppisar runt om, tycker det är mysigt med olika motiv, former och storlekar. Nu kan mina kaffegäster snart få börja välja vad de känner för att dricka ur eller så får jag bestämma vad jag anser passar? haha!
Den här jobbveckan kommer svischa förbi och nästa likaså, sen är det semester och jag firar in den med ett besök hos frisan samt mitt alldeles frösta besök hos en fotterapeut. Jag har nämligen beställt tid för fotvård, spännande!

Juni - so far...

Jag har käkat jordgubbar, både medemåttiga Belgiska och fantastiskt goda Svenska

Mamma och moster har varit på besök - kanske var det i slutet av maj?

Jag var på dop för världens charmigaste supertjej Annie!

Picknickhäng i Humlan med världens finaste KusinVitamin
Laddade upp inför mitt livs konsert med bästaste Sarah med te.
Lenny Kravitz gungade min värld och jag fick lyckligt dela upplevelsen med Sarah och Lina
Bakade sommarlovstårta till Klubbenbarnen
Tog en spontantur till hufvudstaden med Johannes och fick se Marit Bergman i Kungsträdgården
Ingen sommar utan Sven Ingvars
Och idag köpte jag mig äntligen en ny fin kamera som ska föreviga sommaren 2012 <3
Nu laddar jag upp inför de två sista jobbveckorna innan det är semesterdags, klubbläger, midsommar, Högtryck, City festivalen, 30års festivitet. Det kommer säga svoooosch! -så är det juli och Blues. Fantastico!

Vem är det som kör trappträning innan frukost varje morgon...?

...Ida, som måste hämta mjölk och keso ur kylskåpet i husvagnen på gården.

Nu får verkligen de där delarna till kylen komma, jag längtar efter supernötsfrukost med yoghurt, smoothies, ost och skinka! Jag längtar efter att göra matlådor till jobbet, jag hade velat baka inför onsdagen för att bjuda mina fina vänner på. Snälla låt kylfixarkvinnorna/männen komma imorgon!!


Utan kylskåp, tv och Mac...

...försmäktar vi på denna ö!

Min bästa vän imacen är glömd i Säfflet tillsammans med jeansjackan. Kylskåp och frys har nu stått tomt och trasigt i snart en vecka. Tvn ligger fortfarande på rygg medan jag inte orkar bygga en bra lösning eller ens sätta i sladdarna för att få den användbar igen, efter att den kanat omkull förra helgen.
Idag är det lördag, frukosten har precis intagits och nu är jag nedkrupen i sängen igen. Vädret är fantastiskt tråkigt och blåsigt, så jag tänkte läsa lite i väntan på ork och lust till något annat.


RSS 2.0