En midsommarnatts dröm?

Det är midsommar, lövad midsommarstång, vita sommarklänningar, sol, lite champagne, blommor i håret, dans och förhoppningar om en sommarkyss när kvällen kommer.

 

NEJ! Så är det väl inte riktigt min dag kommer att se ut...
Startade denna dag med en löptur i mina underbara nya skor tillsammans med - hör och häpna, min lillebror!! Klockan kvart över nio tog vi elljusspåret och jag blev riktigt imponerad av att bror hade så bra kondition, denna datanisse. Fast mest imponerad är jag över att han överhuvudtaget kom upp ur sängen! =)

En god frukost, en dusch och sedan är det bara att vänta in jobbet som börjar klockan 14.00 - 22.00 , sedan blev jag faktiskt inbjuden på ett litet midsommarfirande som tar plats alldeles i närheten av mitt eget hem så det kan bli en lite sväng dit innan sängen kallar, eftersom jag joabbar 11.00-22.00 imorgon med. - Skojj! Neeej...

En kopp kaffe till kanske?

Ha en trevligt midsommar, ta hand om Er och Era nära och kära!
<3

Sunnyday <3

ooh, vilken onsdag och torsdag solen och värmen har skänkt Säffle stad! <3

Onsdagen startade lite sent men med lite kaffe i kroppen vaknade ja till liv och tog en nedcabbad tur upp till Erikshjälpen tillsammans med mamma. Var inte på jakt efter något egentligen men det slutade med att jag gick ut ur secondhandbutiken med; En väska, en kavaj, ett halsband, en skortklänning, en blus samt en underbar senapsfärgad stickad kofta. Plånboken blev 169:- fattigare men tänk så mycket man fick för det!!! hehe

Sedan fick jag skjuts upp till familjen Edman där tre bikiniklädda tjejer njöt av solen på altanen, jag var inte sen att kasta klänningen och göra dem sällskap. =)
Mycket trevligt!

När graderna sjunkigt något tog jag tillsammans med Suss en löprunda för att sedan fylla på magen med lite grillat tillsammans med pappa och bror.

Idag har solen lyst ännu lite mer och jag gick direkt från frukosten till vår altan på baksidan, lyssnade på lite god gung musik och ägnade några timmar åt sol och bok.
Visst var det så att någon av de andra secondhandbutikerna var öppna idag??
- Jo visst! Och där fick jag ett prima skärp till priset av 2:-

Fick även beställt ett par nya löparskor idag, ska bli riktigt gott att få slänga de gamla och provspringa de nya om några dagar!

Nu är det bestämt CSI på tv:n och det är dags för lite kvällsmat, tidigt i säng då morgondagen bjuder på lite shopping i Karlstad tillsammans med bästa Mello <3

Det ska nämligen bli regn imorgon... Raining day=Shopping day =)

Ha det gott! <3




Studentfirande



I lördags firade vi första Mårten och sen Jakob (min granne) som tog studenten tidigare i veckan. Det var god mat och väldigt trevliga människor att prata med på båda kalasen. Sedan fortsatte jag till mina goda tjejjer och hade en väldigt trevlig lördagskväll som gick alldeles för fort!

Nu är det måndag och om några timmar ska jag kila iväg till frissan och få i lite mer ljusa slingor i mitt hår. Sommarfeeling hoppas jag på =)

<3

Grundenten


Grundenten blev firad i torsdags. Kalas, kramar, presenter och leenden fyllde denna soliga torsdag då niorna gick för sommarlov för sista gången som just högstadieelever. Till hösten väntar nya spännande utmaningar på nya skolor, med nya lärare och nya klasskamrater.
Min lillebrorsa var en av dem - Lycka till och bra jobbat!! <3





Idag är det lördag och det ska firas student inne hos våra grannar.
Kalas kalas och kalas! =)

Jag har fri!! <3

Jag har jobbat lör,sön med pappa och nu mån,tis på mitt sommarjobb här i Säffle på ett gruppboende.
Fyra dagars jobb kanske inte låter så mycket men med de timmarna i helgen, tunga lyft och för lite timmar med sömn så känns det. Inte blev det mer än 6,5 timmars sömn inatt heller och jag vaknade precis upp i soffan då Mello ringde.
- Stentrött är jag men det börjar repa sig och alldeles strax är kaffet klart till mig och mor som snart vaknar efter att ha jobbat natt.

Från och med nu är jag ledig fram tills midsommar och det bör ju firas in på något sätt...
Det blir till att rycka upp sig, gå och titta på gymnasieskolans cabaré och sedan avsluta kvällen med en bit mat.

Imorgon ska jag få ordning på löpningen, posta en bok, återlämna en bok till biblioteket samt baka kladdkakor och köpa en present till min älskade bror som går ut nian på torsdag. <3

Ge mig fint strålande väder under mina två lediga veckor ?! Snälla?


Sommarlov <3



Här är lite bilder ifrån skolavslutningen i fredags. Vi hade strålande solsken och skolan bjöd på kaffe och tårta.
Himla gott med sommarlov!

När rektorn hållit tal och när vi alla sjungit Den blomstertid nu kommer var det bara att kasta sig in i utflyttandet av rummet och städning.

Mamma hämtade mig och alla grejjerna vid 15 tiden och vi begav oss hem mo Säffle. Fredagskväll, skolan avslutad för sommaren och solsken - hur ska man fira in detta på bästa sätt??
Jo, man lägger sig i soffan och kikar en film tillsammans med mamma och pappa. Varför? Jo, för klockan 06.45 ringde klockan på lördagsmorgonen och det var dags att bege sig till Karlstad för att hjälpa pappa med att bygga inför nyinvigningen av Sandgrundsudden.
Jag bar, släpade, lyfte, mickade, lyssnade och på söndag var det dags för nationaldagsfirande på samma ställe vilket innebar att det var tidigt upp igår med.
En hel helg som inneburit långa timmar, sol, musik och träningsvärk. =) haha




Nu är det måndag och jag ska iväg till mitt kommande sommarjobb och köra två "gå vid sidan av" dagar innan det drar igång på riktigt till Midsommar.
På tisdag slutar jag tidigt, så man kan väl säga att det är först då som jag får lite ledigt!

Dags att pumpa cykeln och få något gjort.

Ha en fin dag <3




RSS 2.0