Run (I´m a natural disaster) - Gnarls Barkley

Jag säljer härmed mitt högerknä till högstbjudande!


Högerknä - 87 års modell. Har funkat fint i nästan 23 år, nu har det börja krångla lite grann och eftersom jag varken har tid eller ork så vill jag nu bli av med det. Säljes till högstbjudande eller bytes mot ett fungerande högerknä som tycker om att springa, dansa, hoppa och promenera.

Carrot <3 Cupcake

 

Då solen inte gav oss värst mycket uppmärksamhet idag, så då bestämde jag mig för att baka något.

Jag bestämde mig för att ge mig på dessa underbara cupcakes en gång till, för något år sen provade jag ett recept för första gången och resultatet blev den gången inte så som jag tänkt mig.

Idag fann jag ett recept på Carrotcupcakes, och det är precis som det låter, morotskaka i muffinsform.

Bror provsmakade och godkände.

Det är den där nedrans frostingen som jag inte riktigt blir nöjd med men tills nästa gång tror jag mig ha funnit lösningen efter detta kakbak. (den ska ju bli sådär fin, fluffig och hög, så att man nästan inte vill äta dem för att de är så fina...) haha

Nästa gång blir det chokladcupcakes med blå frosting tänkte jag mig...

- Med fluffig frosting då...mums!

<3

 


Lite till...




Efter förra helgens blues, trevliga dagar i solen, grill och umgänge med trevligt folk så stod jobb på schemat igen.
Jobb fredag-lördag och söndag-måndag, på dessa fyra pass har jag räknat ut att jag jobbar ihop ungefär 48 trevliga timmar. Nu är det söndag och om någon timme är det dags att kliva på ett slags "dygnspass" innan jag får två dagars ledigt. =)

Jag jagade upp bror vid halv nio tiden idag och en timme senare befann vi oss i elljusspåret, och än en gång överraskas jag av vilken fin kondition han har ändå. - Denna dataälskande tonåring! =) Måste vara trumspelandet som håller flåset igång och den unga åldern!! haha...
Vi tog oss igenom 5km och sedan bestämde jag mig för att det var dags för mig att förlänga min löpsträcka. Så jag tog mig an 3km till innan jag landade hemma. 3km till var inget bror ville vaara med på så han gav upp och gick hem för en dusch men jag fortsatte ändå rätt tappert med inställningen - Om jag så ska gå sista biten så ska detta genomföras, inga stopp!

Och inga stopp blev det, lite lågt tempo efter en av de lååånga sega backarna som 3:an erbjuder ändå. Men klapp på axeln till mig! =)

Nu är omeletten i magen och det är dags att packa ihop sig inför cykelturen till jobbet.

Ha en strålande dag <3

Spring!


Vädret denna måndag var inget Duse väder direkt, så jag snörde på mig mina nya snabba skor =) och gav mig ut i elljusspåret.
Lunkade på i något slags uppvärmningstempo när mina hjärtslag ökade markant. Där, mitt i min väg ringlar sig en orm. Jag hann se att den var brun och rätt stor, kan säga att jag ökade takten lite där!
Jag är inte direkt ormrädd, kan t.om. tycka att de är fascinerande att kika på men just detta överraskningsmoment ligger mig inte så värst varmt om hjärtat.

Jag tog mig iaf igenom 5km rätt fint och kom hem full av energi. Gott!


Nu är det snart tid att kasta sig på cykeln och ta sig till jobbet, mitt första nattskift väntar och jag är lite spänd måste jag säga... Det som däremot är väldigt gott är att jag imorgon kliver av klockan 09.00 och hinner med en liten löprunda innan jag packar väskan och förhoppningsvis tar mig ut till ett soligt Duse.

Det är Bluesveckans första dag idag också! Skojj! På torsdag trillar allt underbart folk in i Säffle staden och om vädret vill oss väl kanske vi äntligen kan göra en comeback på Duseklipporna tillsammans =)

Ha det gott <3

RSS 2.0