Spring!


Vädret denna måndag var inget Duse väder direkt, så jag snörde på mig mina nya snabba skor =) och gav mig ut i elljusspåret.
Lunkade på i något slags uppvärmningstempo när mina hjärtslag ökade markant. Där, mitt i min väg ringlar sig en orm. Jag hann se att den var brun och rätt stor, kan säga att jag ökade takten lite där!
Jag är inte direkt ormrädd, kan t.om. tycka att de är fascinerande att kika på men just detta överraskningsmoment ligger mig inte så värst varmt om hjärtat.

Jag tog mig iaf igenom 5km rätt fint och kom hem full av energi. Gott!


Nu är det snart tid att kasta sig på cykeln och ta sig till jobbet, mitt första nattskift väntar och jag är lite spänd måste jag säga... Det som däremot är väldigt gott är att jag imorgon kliver av klockan 09.00 och hinner med en liten löprunda innan jag packar väskan och förhoppningsvis tar mig ut till ett soligt Duse.

Det är Bluesveckans första dag idag också! Skojj! På torsdag trillar allt underbart folk in i Säffle staden och om vädret vill oss väl kanske vi äntligen kan göra en comeback på Duseklipporna tillsammans =)

Ha det gott <3

Kommentarer
Postat av: Annso

Kramar till dig med goa Ida!=)

2010-07-07 @ 19:57:15
URL: http://anziii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0