Ett litet påhitt

 

Musiken pumpade ut ur de stora svarta högtalarna som hängde som en fin inramning runt det svettiga dansgolvet. Just nu spelades det någon slags technolåt och det som just nu föregick på dansgolvet såg mer ut som hämtat från en fågelholk med hungriga små fågelungar som ivrigt sträcker sina halsar mot skyn i hopp om att deras mor snart ska komma med något smarrigt som mättar deras hungriga magar. Kropparna på dansgolvet studsade upp och ned, inte alla i takt till musiken utan kanske mer i takt med alkoholen som strömmade genom deras blodomlopp.


Vid baren var det full rörelse, här knuffades och trängdes det för att komma längst fram och få sin beställning tagen av de stressade men glada bartendrarna som jobbade denna fulsatta lönehelg. 


Vid kortsidan av den svarta bardisken stod en liten blyg figur, med en försiktigt leende på de målade läpparna försökte den unga kvinnan få kontakt med någon i baren som kunde ta hennes beställning. Hon hade nu stått i över tio minuter och försökt få kontakt utan att lyckats.


Plötsligt står en ung man vid hennes sida, han ler och tittar henne rätt in i de blå ögonen. Hon möter försiktigt hans blick och besvarar nervöst hans leende.


– Du måste nog försöka vara lite mer på om du ska få något att dricka innan de stänger, säger han och smäller av ännu ett leende. Vad vill du dricka? Fortsätter han och lägger handen på hennes axel.


Helt förtrollad av snyggingen mitt emot henne lyckas hon få fram ett önskemål om en öl, vilken som helst. Hon hör inte längre den höga musiken, hennes hjärta lyckas överrösta högtalarna med sitt öronbedövande slag. Det slår fort samtidigt som en varm känsla sprider sig i magen. Hennes kinder hettar och hon tackar sin nya foundation för dess täckande egenskaper som i vart fall döljer den värsta rodnaden.


Killen vänder sig om mot baren och får nästan direkt kontakt med den kvinnliga, väldigt snygga bartendern på andra sidan. Han brer på med ännu ett bländande leende, denna gång riktat till den blonda, långa tjejen med en fin urringning som har makten att låta vissa vänta på sin vätskepåfyllning tills de tröttnar eller som i detta fall, kommer svassande med ett leende som går runt halva jordklotet.


Alkoholgudinnan fixar väldigt snabbt fram två öl och, till den lilla blygas förvåning tar hon inte ens betalt för dem. Hon sträcker sig istället över bardisken så att lite mer av hennes bröst skymtar fram och kysser killen på kinden.


Åh, det borde jag anat! Tänker den blyga och hennes förhoppningar släcks med ens, inte skulle väl han vara singel. Killen kysser henne tillbaka på andra kinden och vänder sig sedan tillbaka med de två ölen i ett fast grepp.


– Min syster har jobbat här i lite över två år nu och det har väl sina fördelar kan man väl säga. Skrattar han fram samtidigt som han lämnar över den ena ölen. Skål! Fortsätter han sedan och de slår försiktigt ihop de två flaskorna. – Ska vi gå och sätta oss där borta i soffan så man kan prata lite eller vill…


- Nej, eller jo jag vill gärna prata lite , avbryter den blyga och skäms över hennes tankar om bartendersystern.


Efter ett tags konverserande om standard saker som jobb och dylikt stannar samtalet upp och han tar hennes hand. Den blygas hjärta börjar än en gång slå som ett litet harhjärta och när han sedan lutar huvudet fram för att kyssa henne tror hon att hennes trumhinnor ska brista av ljudet från det.


Slut.

 


Kommentarer
Postat av: suss

Ida.....vad har du haft för dig i helgen eg som inte jag vet om??? ;-)

2010-04-26 @ 23:35:11
Postat av: anna

söta! <3

fast jag hade hellre blivit charmad av något mer spännande än en standardkonversation ;) mina senaste kärlekar har börjat med spännande/roliga diskussioner om helt andra saker.. :)

2010-04-26 @ 23:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0